Cursusje doen!

Cursusje doen!

Later begint nu!

Eerst een tijdje als vakkenvuller en dan op volle snelheid door naar een andere functie of baan? Dat kan met een functieopleiding of cursus bij Albert Heijn. Best handig. Je wordt beter in je vak én leert een boel voor ‘de’ leven. In dit blog lees je wat je allemaal kunt leren.

Kennis is powerrr

Als je verder wilt komen in het leven, zul je af en toe tijd in jezelf moeten investeren. Doe je dat, bijvoorbeeld door een (gratis) opleiding of cursus te volgen? Dan word je uitbetaald in kennis, ervaring én een flinke portie zelfvertrouwen. Dingen waar je wat aan hebt tijdens je carrière én in je privéleven. Verzamel dus zoveel mogelijk (street)knowledge, want kennis is power.

Word een eindbaas

Bij Albert Heijn werken we graag met mensen die net een tikkeltje verder willen gaan dan anderen, dus vinden we het belangrijk om onze collega’s goed op te leiden. Ga je voor het eerst bij ons aan de slag of verander je van rol? Dan volg je een functieopleiding zodat je alle ins & outs van je nieuwe baan weet. Daarnaast zijn er opleidingen die je helpen om je functie nog beter uit te voeren, zodat je, bijvoorbeeld, een eindbaas van een Teamleider wordt. Kost dat? In de meeste gevallen helemaal niks. Gratis kennis dus.

Check de opleidingen in de app 'Mijn Opleidingen' op SAM.

Gratis workskills

Beter worden in je werk doe je niet alleen door meer te leren over je job. Dat doe je ook door jezelf te verbeteren. Daarom bieden we naast de functieopleidingen ook opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling, zogenaamde Learning Tools. Dit zijn korte online cursussen die je kunt gebruiken ter inspiratie, ter ondersteuning of om je kennis of vaardigheden te vergroten. Net als de functieopleidingen kosten deze cursussen alleen tijd en geen geld. Zo leer je gratis de life skills waar je voor de rest van je leven wat aan hebt, ook buiten Albert Heijn.

Je vindt de cursussen door in ‘Mijn Opleidingen’ te zoeken op ‘Learning Tool’. Er zijn ruim 70 mini-opleidingen om uit te kiezen, zoals ‘Feedback geven en ontvangen’, ‘Non-verbale communicatie’ en ‘Voorkomen en omgaan met winkeldiefstal’. De keuze is aan jou.

Check de opleidingen in de app 'Mijn Opleidingen' op SAM.