Check deze banen!

Wat doe jij nou eigenlijk écht op je werk? En hoe ziet jouw dag eruit? Dat vragen wij aan je (toekomstige) collega’s. Check de video’s en ontdek hieronder welke functie bij jou past én hoe je kunt doorgroeien bij AH.

Teamleider

Heb jij nog geen ervaring met leidinggeven, maar wil jij dit wel graag leren? Dat komt goed uit, want dat is wat wij zoeken in Teamleiders. Leren door te doen. Als Teamleider stuur je het kassateam of de vulploeg aan: je bepaalt de planning, motiveert het team en bedenkt vernieuwende oplossingen en verbeteringen om de winkel elke dag een stukje beter te maken.

Assistent Supermarktmanager

Een Assistent Supermarktmanager is het gezicht van de winkel. Je geeft leiding aan soms wel 150 medewerkers, je maakt de klantverwachtingen waar én behaalt de bedrijfsresultaten. En als de Supermarktmanager vrij is, dan ben jij eindverantwoordelijk. Zo is de stap naar Supermarktmanager nooit ver weg.

Supermarkt-manager

Jij bent eindverantwoordelijk voor de hele supermarkt. Wat dat inhoudt? Je zorgt dat klanten blij de winkel verlaten en blijven terugkomen. Dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan en de omzet wordt gehaald. Je bedenkt creatieve oplossingen voor hoe de schappen toch gevuld zijn bij een verlate vracht, weet dat Salima van de kaasafdeling deze week eindexamens heeft en dat mevrouw van Beek elke vrijdag langskomt voor een Liefde & Passie speltbrood. Bazenbaan dus!

Bezorger

Als bezorger rijd jij in een busje door de regio om de boodschappen bij de klanten thuis in de keuken te bezorgen. Waar je straks ook aanbelt, je wordt begroet met ‘Ha, fijn dat je er bent!’ Jij hebt namelijk alles wat de klant nodig heeft: lekker eten en handige spullen. Je bezorgt het precies op tijd. En dan zet je het ook nog eens voor ze in de keuken. Toffe job, toch?