Doorgroeien binnen Albert Heijn

Doorgroeien binnen Albert Heijn

Next level challenges

De supermarktwereld is net een game vol levels op weg naar de highscore. Op naar de top! Zo brengt het Retail Management Traineeship je weer in een geheel nieuwe wereld: het hoofdkantoor van AholdDelhaize. Maar misschien start jij liever een (tijdelijk) leuk project of een andere functie.


Check hieronder hoe je dit aanpakt!

Door naar next level

Wil jij tijdens of na jouw Albert Heijn winkelervaring werken op het hoofdkantoor? Want hoe vet is het als jij straks in de krant leest dat Albert Heijn een pilot doet met een bezorgrobot en jij daar aan hebt bijgedragen?! Regelmatig zijn er leuke (tijdelijke) projecten, parttime werk of junior functies beschikbaar op de afdeling AH Store Support of andere afdelingen zoals IT, HR, Finance of Communicatie.

Van het organiseren van events bij communicatie, tot aan het ondersteunen van Replenishment. Uh.. wat? (Deze afdeling houdt zich bezig met het optimaliseren van het bevoorradingsproces van winkelschappen in de winkel)

Of misschien ben jij toch meer een persoon voor het implementeren van nieuwe concepten in de winkel, waarbij je collega’s enthousiasmeert. Uiteraard kan je ook eerst stage lopen om te kijken of een functie iets voor jou is, om daarna door te groeien. Bij Albert Heijn kan meer dan je denkt.

Dé ‘brains’ achter alle innovaties in Albert Heijn winkels

Zelfscan-kassa’s, een schoonmaakrobot, contactloos betalen en een nieuw codeboek; op de afdeling store support vind je de ‘brains’ achter alle verbeteringen en nieuwe concepten in onze Albert Heijn winkels. Deze afdeling vormt een brug tussen hoofdkantoor (bijv. commercie, marketing, logistiek) en de winkels. Allerlei mogelijkheden waar ze jij jouw winkel ervaring goed kunnen gebruiken!

Hoe dan?

Solliciteer op beschikbare projecten via Vrijbaan op SAM. Je kan tijdelijke projecten herkennen aan de titellabel ‘(tijdelijk)’.

Kom jij liever een keer langs op het Hoofdkantoor in Zaandam om face to face koffie te drinken? Of heb je andere vragen over werken op het hoofdkantoor? Neem dan contact op met Frank Dekker (recruiter) via frank.dekker@ah.nl.

Final level

Wij gaan niet de quarterlife crisis voor je oplossen, maar je hebt de tijd om uit te zoeken wat je leuk vindt tijdens het retail management traineeship. Dit trainingsprogramma duurt namelijk 3 jaar en je gaat niet alleen op het hoofdkantoor werken, maar ook op de winkelvloer. Zo leer je hoe de beslissingen van bovenaf direct invloed hebben in de winkel en welke afdeling bij jou past. Je krijgt goede coaching, begeleiding en trainingen. Persoonlijke ontwikkeling dus. En na 3 jaar weet je een stuk beter waar je wel en niet goed in bent (én wat je leuk vindt). Misschien heb jij over een tijd die vette baan bij Albert Heijn, Etos of Gall & Gall in the pocket.