Waarom deze website?

Waarom deze website?

Meer dan een bijbaan

Werken bij Albert Heijn doe je niet alleen omdat je spaart voor een paar nieuwe Nikes of een nieuwe smartphone, maar ook om verder te komen in het leven én je carrière. Dat vinden we belangrijk en daarom helpen we je graag vooruit. Bijvoorbeeld met een leerwerk-traject, examentraining of met de Learning Tools. Wát je ook kiest, met AH kom je altijd een stappie verder. Eén voorwaarde: je moet zelf de eerste stap zetten.

Het mooie is: die stap heb je al gezet door hier naartoe te komen. Lekker bezig! Je bent hier nu en dat betekent dat je gemotiveerd bent om jezelf te ontwikkelen en/of om nog beter te worden in je functie. Verder.ah.nl helpt je op weg met blogs, interviews en video’s die een duidelijk beeld geven van de vele mogelijkheden bij Albert Heijn. Zorg ervoor dat je sowieso deze artikelen (met video’s) checkt. Da’s leuk en goed voor jezelf.

1) Work, work, work, work, work én je diploma halen
Van Learning Tools tot eindexamentraining. In dit blog praten we je bij over alle (gratis) opleidingsmogelijkheden bij AH om bijvoorbeeld een eindbaas van een teamleider te worden of gewoon om jezelf te verbeteren.

2) Wat doe jij nou eigenlijk écht op je werk?
En hoe ziet jouw dag eruit? Dat vragen wij aan je (toekomstige) collega’s. Bekijk de video’s en ontdek welke functie bij jou past én hoe je kunt doorgroeien bij AH. Of volg ons op Instagram.

3) Albert Heijn’s Got Talent
Hoe wordt een vakkenvuller straaljagerpiloot en een caissière zangeres? In deze rubriek bezoeken we de leukste succesvolle ex-AH’ers.

4) Tips van onze talent coaches
Onze talent coaches weten precies hoe je een goed cv schrijft en wat je moet doen op een sollicitatiegesprek. Ze geven je graag wat tips. Doe er je voordeel mee!