Tech Talenten gezocht

Werken in het Lab van Albert Heijn?

Ben je goed in Mariokart, Fifa of tafelvoetbal? En kun je ook nog een beetje coderen, programmeren en developen? Dan is werken op de meest geavanceerde AH-afdeling iets voor jou. In het Lab werken de slimste jongens en meiden aan de digitale winkeluitvindingen van de toekomst. Daar kun jij ook bij horen. Klik voor meer informatie op de onderstaande link.

IT bij Albert Heijn

IT is de basis voor heel veel processen binnen Albert Heijn. Zowel voor klanten als voor medewerkers ontwikkelt de IT-afdeling de slimste digitale oplossingen. Informatie- en andere technologie is steeds belangrijker voor het garanderen van de allerbeste kwaliteit in onze dagelijkse bedrijfsvoering, iedere dag weer. Samen zorgen we voor de nieuwste ontwikkeling en verbetering van de digitale functionaliteiten om onszelf én het dagelijks leven van onze klanten te verbeteren. Geloof jij net als wij in technologie als voorwaarde voor zakelijke groei en als platform voor innovatie? En wil jij daar onderdeel van zijn?

IT Online

Wij zijn een snel groeiende afdeling. Onze websites en logistieke systemen maken we allemaal zelf. Dit doen we met meerdere scrumteams die iedere dag voor onze klanten het beste uit zichzelf weten te halen. We hebben een grote drang naar vernieuwing, om de week gaat alle software naar productie. Het leuke van werken bij Albert Heijn is dat de producten die we maken zichtbaar een impact hebben op klanten en onze business. IT is een van de belangrijkste pijlers voor groei in food-retail van de toekomst, daarmee is IT geen randvoorwaarde voor Albert Heijn maar core business.